En klapp på axeln...

.. på mig själv!
Full storm ute, jag var sur över en krånglande a-kassa.... och så började solen skina (fortfarande storm) och jag gav mig ut på en löparrunda. 4 km, 2 km uppvärmning, ca 1,5 km intervall mellan snöstolparna. Längde på stegen, ökade farten. Och mellan varannan så lugnade jag ner med jogg. De satt nog med ca 100-200 m avståd. Flåset ökade, det var jobbigt. MEN SÅ SKÖNT!
Nu blir det mellanmål och jag känner mig så mycket piggare, gladare och bättre!
- den bästa träningen är den som blir av....

Helt klart måste man ju leva som man lär som Personlig Tränare. Det är ju en motivationshöjare för mig själv med, alla lära mig mer, och även testa saker själv!
mmm.. mellanmål!!! Nyttig pizza!

Lite sömn till tack!

Vaknar 4.40 av att gubben ska upp och jobba. Jag kan ju med gott samvete ligga och götta mig till 7-halv åtta. Men tror ni jag kan somna om? Nääää
Efter en timmes försök fick jag fiska upp datorn. Alldeles för mycket tankar i huvudet om jobb, träning och allt annat. Vilket kaos. Drömt en massa. Men konstigt nog känner jag mig ganska pigg. Men så skönt det hade varit att sova lite till... Får väl ta mig lite sovmorgon... Fast då kommer jag väl vara för hungrig för att sova. Det kurrar redan i magen...
soluppgången häromdagen från sovrumsfönstret.. :)

Dålig bloggare

Hej där ute! Hoppas ni är några som läser. Har varit väldigt dålig på blogga senaste månaden.
Jobbet försvann, och allt blev upp och ner. Men saker är till för lösas! Nytt jobb på G och PT kursens tentor är avklarade! :) Är sååååå glad!
På kost fronten följer jag ett super schema, 1700 kcal per dag. Var lite slavig andra veckan, sist jag vägde mig hade jag iaf gått ner det jag gott upp. Har inte varit hemma på en vecka, så jag vet faktiskt inte vad jag väger. Men jag håller mig till schemat, några måltider blir utbytta men försöker hålla mig till mina kcal. Hoppas vågen visar minus när jag kommer hem iaf :)
Träningen rullar på. Styrka på gymet, sprungit en del nu i veckan och förra veckan blev det 30 min pass på spinningcykel på morgonen. Grymt skönt! Idag blir det en tur till ett "nytt" gym (för mig) som har jubileum, dvs att jag kan testa och träna gratis. Perfekt!
Lovar att bli bättre bloggare, för insperation för er (förhoppningsvis!)
kommentera gärna! :)
Bild: har blivit en del kilometer i benen!  Och fler ska det bli, laddar för Göteborgsvarvet nu!

RSS 2.0